Comunions

Les sessions de fotografia de comunió, son un moment genial per la diversió dels més peques de la casa. És un moment familiar i especial, ja que fer la Primera Comunió només passa un cop a la vida.

Busquem la naturalitat i l’elegància en cada una de les fotografies que entreguem. Volem que cada nen/a visqui una experiència única amb nosaltres.

¿Vols viure aquesta aventura amb nosaltres?

La campanya de comunions, és una de les que preparem amb més antelació, i on volem cuidar cada detall al màxim.

Intentem oferir quelcom més que un nen/a bonic/a somrient i mirant a la càmera. Busquem captar la seva essència, que quan passin els anys, es mirin les fotos i segueixin reconeixent la seva mirada, els seus gestos, la seva forma de ser…

Per això mateix, les nostres sessions no tenen una duració estipulada, ja que cada nen/a es únic i diferent, i cadascun d’ells requereix el seu temps, perquè se’ls passi la vergonya del principi, Això s’aconsegueix quan ells s’obliden de la nostra presencia, i es senten còmodes, llavors és quan deixen de posar i són ells mateixos.

Fotos de Comunió en estudi:

Són l’excusa perfecta per tindre unes fotos creatives i professionals d’aquesta etapa del creixement del nen/a.

Cada any preparem amb moltíssima il·lusió cada nou decorat, atrezzo… perquè en cada una de les fotos del vostre fill/a també us emporteu una miqueta de la nostra essència que ens caracteritza.

Els protagonistes sempre seran els nens i les nenes amb els seus vestits de comunió.

El nostre secret, fer-ho tot amb molta dedicació i amor, ja que són moltes hores les dedicades a preparar-ho tot, perquè us agradi el màxim possible.

Fotos de comunió exterior:

Les sessions de comunió en exterior, són un èxit cada any.

Els nens que són els protagonistes, els deixem que corrin, saltin, juguin i sobretot que somriguin moltíssim i s’ho passin genial, envoltats de la seva família i inclús les seves mascotes, en un entorn meravellós, com es Andorra amb el seu paisatge captivador.