Fotografia Nadó

T’agradaria capturar aquest record?

Les sessions de Nadó són les imatges més boniques dels primers dies del teu nadó.

Un moment que no es repeteix

 
Cada sessió Newborn és diferent, ja que cada nadó te uns hàbits i unes característiques diferents.
És una sessió molt especial i emotiva tant pels pares com per a nosaltres.
Les sessions Newborn, es realitzen sempre al nostre estudi, allà cuidem molt bé tots els detalls, perquè el bebè se senti com a casa seva, és molt important la comoditat dels pares i el menjar del bebè, per a poder crear un espai, el més tranquil i relaxat possible. Per això mateix sempre recomanem, que només vinguin els papis, o per defecte el germà gran. I en finalitzar l’estudi, si hi ha germans, podran entrar per fer-se alguna foto amb el nadó.
La sessió, no té una durada establerta, sempre ens prenem el temps necessari, depenent de l’estat del nadó.
Aproximadament les sessions solen durar 1h30 a 2h00, però si veiem necessari fer-la més llarga, no hi hauria cap problema.

Fotos amb els pares

Quan pensem en la fotografia de nadó, sempre imaginem el nadó solet. Però una de les parts més boniques de la fotografia de nadons, són les fotos en què apareix amb els pares.

Fotos amb Germans

Els que han estat el centre d’atenció durant tot aquest temps ara han de compartir el protagonisme amb l’arribada del nou membre de la família. Una manera que no se senti destronat, és fer-lo partícip de tot el que passi amb el nouvingut, per això a la sessió de fotos de nadons, els germans grans són una part molt important!

¿Que s’ha de tindre en compte?

Reservar el dia de la sessió just al néixer el nado, l’ideal és fer la sessió durant la primera setmana, és a dir amb menys de 10 dies, Es poden fer les fotos més tard, però serà més difícil aconseguir que el nadó es mantingui adormit durant tota la sessió.

Les sessions, únicament és fan al matí, és molt important, que vingueu còmodes, amb una muda de recanvi, ja que estarem junts gran part del matí.

En la sessió s’inclouen fotos amb els pares si o desitgeu i amb els germans, si hi han.

Son sessions llargues i a vegades difícils, per això mateix recomanem que només vinguin els pares del nadó o bé algun acompanyant, però no més de 2 persones.

Si vols més informació, escriu-nos un missatge i t’informarem