Infantil

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Comencem a parlar de fotografia infantil, quan els peques tenen uns vuit mesos, encara no es mouen i son molt divertits. També amb mes o menys una anyet de vida que ja son capaços de seure i caminar per ells mateixos.

Els reportatges amb nens, solen ser els més divertits, així com els més imprevisibles. Per això mateix són els reportatges més naturals, i això li dóna un extra de màgia i originalitat, ja que cada reportatge, com cada nen, són completament diferents.

Com ocurreix en les altres sessions que realitzem, en totes les sessions de fotografia infantil, ens agrada dedicar una estona a observar als peques i veure com es comporten per saber com interactuar amb ells.
Hi ha peques que necessiten més temps per perdre la vergonya, per això mateix els hi dediquem el temps necessari, i inclús juguem amb ells, perquè se sentin més còmodes i ens vegin com una amic més.

Amb tot això aconseguim que l’experiència sigui positiva i sobretot divertida per ells, i això és el que realment ens importa més.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]