Laboratori Fotogràfic

Que fem al nostre laboratori fotogràfic d’Andorra :

REVELAT DIGITAL
Portant qualsevol suport digital pot demanar les còpies que desitgi utilitzant els nostres quioscos digitals. Li farem a la mida que necessiti, i en molt poc temps. Es molt senzill! Gaudeixi de les seves fotos a paper a bon preu! I si no és un un fanatic de les noves tecnologies no pateixi, nosaltres estarem encantats d’explicar-li com va i d’ajudar-li a fer la seva comanda.

CÒPIES SENSE NEGATIU
Si ha perdut el negatiu d’aquella foto que li agrada tant, no pateixi! Nosaltres li farem una copia en poc temps, a la mida que vulgui, i a un preu assequible.

DIGITALITZACIÓ
Amb els negatius, diapositives, fotografies,… nosaltres l’hi escanegem.

RESTAURACIÓ I RETOC DE FOTOGRAFÍES
Per molta cura que tinguem, el temps passa i de vegades les fotografies és fan malbé. Avui en dia ja no és problema, porta’ns la teva foto, i nosaltres te la restaurem. Quedarà com a nova!!

MONTATGES DIGITALS
Si vol fer algun montatge diferent, portin’s les fotografies que vol que estiguin al montatge i nosaltrem fem la resta. Estem al capdevant de les noves tendencies i tecnologies digitals. Sempre donem pressupost del treball a realitzar.

REPRODUCCIONS
Reproduccions de fotos, quadres,.. de mides grans, l’hi pasem a Cd o l’hi fem còpia fotogràfica. Fem les reproduccions en el nostre estudi fotogràfic amb un equip profesional.

ACABATS FOTOGRÀFICS
Hi han diferents acabats amb paper fotogràfic, acabat lienzo que pot anar amb bastidor o emmarcada la tela, fusta, foam de 10mm.
Tambe personalitzem les seves fotografies amb acabats B/N o be amb B/N amb algun toc en color, Sepia,… Tenim  moltes opcions.

AMPLIACIONS GRAN FORMAT
Ampliacions desde mida petita fins 1 m. d’ample. Amb diferents acabats. Consultin’s

VIDEO A DVD
Passem les seves imatges de Telecine, VHS, Betamax, Video 8 a DVD.