Newborn

Cada sessió Newborn és diferent, ja que cada nadó te uns hàbits i unes característiques diferents.
És una sessió molt especial i emotiva tant pels pares com per a nosaltres.

Les sessions Newborn, es realitzen sempre al nostre estudi, allà cuidem molt bé tots els detalls, perquè el bebè se senti com a casa seva, és molt important la comoditat dels pares i el menjar del bebè, per a poder crear un espai, el més tranquil i relaxat possible. Per això mateix sempre recomanem, que només vinguin els papis, o per defecte el germà gran. I en finalitzar l’estudi, si hi ha germans, podran entrar per fer-se alguna foto amb el nadó.

La sessió, no té una durada establerta, sempre ens prenem el temps necessari, depenent de l’estat del nadó.

Aproximadament les sessions solen durar 1h30 a 2h00, però si veiem necessari fer-la més llarga, no hi hauria cap problema.

¿Que s’ha de tindre en compte?

* Reservar el dia de la sessió just al néixer el nado, l’ideal és fer la sessió durant la primera setmana, és a dir amb menys de 10 dies, Es poden fer les fotos més tard, però serà més difícil aconseguir que el nadó es mantingui adormit durant tota la sessió.

* Les sessions, únicament és fan al matí, és molt important, que vingueu còmodes, amb una muda de recanvi, ja que estarem junts gran part del matí.

* En la sessió s’inclouen fotos amb els pares si o desitgeu i amb els germans, si hi han.

* Son sessions llargues i a vegades difícils, per això mateix recomanem que només vinguin els pares del nadó o bé algun acompanyant, però no més de 2 persones.